Poziv za članstvo u SOVCG

Uradite to radi samopoštovanja.
Uradite to da biste ostvarili prava koja Vam garantuju Ustav i zakoni Crne Gore.
Uradite to radi solidarnosti sa onima među nama koji su materijalno najugroženiji.
Uradite to da biste se ljepše, sigurnije i slobodnije osjećali u svom radnom okruženju.
Uradite to iz proste potrebe da se čuje i Vaš glas.

Detaljnije

logoPoštovana,

Molimo Vas da još jedanput razmotrite našu inicijativu za pokretanje pregovora o povećanju zarada zaposlenima u Vojsci Crne Gore. Cilj nam je da zajednički sagledamo materijalnu situaciju zaposlenih i pokušamo da nađemo način da istu poboljšamo.

Ovom prilikom želimo da Vas upoznamo da smo dana 03.11.2014. godine na sastanku u Ministarstvu finansija podržani od strane ovog ministarstva da bez ikakvih ograničenja možemo zajedno sa resornim ministarstvom razmotriti mogućnost da sa raspoloživim unutrašnjim rezervama ublaži postojeća materijalna situacija zaposlenih u VCG.

U skladu sa pomenutom preporukom Ministarstva finansija predlažemo da se u prvoj fazi organizuje sastanak predstavnika SOVCG i MO na kojem bi se razmotrilo postojanje ovih rezervi i sagledala mogućnost preusmjeravanja istih ka povećanju zarada zaposlenih u 2014. godini.
Razmatranje ovog pitanja u SOVCG smatramo hitnim pa Vas molimo da sastanak organizujete u što je moguće kraćem roku.


S poštovanjem,

Predsjednik SOVCG,
Nenad Čobeljić

Anketa

Odluku Ministra odbrane da prestane profesionalna služba za trideset vojnika po ugovoru bez obzira na zahtjev-predlog Načelnika Generalštaba VCG, komandanatai komandira jedinica da se tim vojnicima služba produži i u naredne tri godine, smatram:

Pretraga

Himna EUROMIL

Ovdje možete preuzeti himnu EUROMIL u MP3 formatu.