Poziv za članstvo u SOVCG

Uradite to radi samopoštovanja.
Uradite to da biste ostvarili prava koja Vam garantuju Ustav i zakoni Crne Gore.
Uradite to radi solidarnosti sa onima među nama koji su materijalno najugroženiji.
Uradite to da biste se ljepše, sigurnije i slobodnije osjećali u svom radnom okruženju.
Uradite to iz proste potrebe da se čuje i Vaš glas.

Detaljnije

 I SALON NAMJEŠTAJA "ZEĆANKA"

Sa salonom namještaja "ZEĆANKA" dogovorena je mogućnost da članovi SOVCG mogu kod istih izvršiti kupovinu namještaja od tri do dvanaest rata bez kamate, a zavisno od iznosa trgovine i visine plate ćlana SOVCG.

Salon namještaja "ZEĆANKA" se nalazi u Podgorici (D.Gorica), Golubovcima (Anovi bb), Ulcinju (Kodre bb) i Kotoru (Radanovići bb). Za sve kupce obezbijedjena je besplatna dostava na teritoriji Crne Gore, s tim što su kupci dužni da obezbijede istovaranje i unošenje namještaja. Kupci su takodje dužni da na licu mjesta dostavljaču ukazu na eventualne neispravnosti na namještaju, ili već naredni dan svom sindikalnom predstavniku.

Potvrde za kupovinu nanještaja se dobijaju isključivo u kancelariji SOVCG u ul."Vaka Djurovića" 55 (zgrada VMC-a) uz predhodno donošenje na uvid platnog listića člana i kopije ugovora za vojnike po ugovoru.

Anketa

Odluku Ministra odbrane da prestane profesionalna služba za trideset vojnika po ugovoru bez obzira na zahtjev-predlog Načelnika Generalštaba VCG, komandanatai komandira jedinica da se tim vojnicima služba produži i u naredne tri godine, smatram:

Pretraga

Himna EUROMIL

Ovdje možete preuzeti himnu EUROMIL u MP3 formatu.