Poziv za članstvo u SOVCG

Uradite to radi samopoštovanja.
Uradite to da biste ostvarili prava koja Vam garantuju Ustav i zakoni Crne Gore.
Uradite to radi solidarnosti sa onima među nama koji su materijalno najugroženiji.
Uradite to da biste se ljepše, sigurnije i slobodnije osjećali u svom radnom okruženju.
Uradite to iz proste potrebe da se čuje i Vaš glas.

Detaljnije

 

 Sa preduzećem „ITS Information Technology Service“ iz Podgorice je dogovorena mogućnost da članovi SOVCG mogu kupovati desktop i lap-top računare i opremu za iste, televizore, tablet uređaje i mobilne telefone, od tri do deset mjesečnih rata bez kamate, a zavisno od iznosa trgovine i visine plate člana SOVCG. Prodajno-servisni prostor u kom se može vršiti nabavka se nalazi u Podgorici, u Ul.J.B.Tita, Zgrada Normal PP4 ( pored vojne zgrade na Starom Aerodromu ). Cjenovnik dijela uređaja možete vidjeti ovdje. Potvrde za kupovinu se dobijaju u kancelariji SOVCG u ul.Vaka Đurovića 55 u Podgorici ( zgrada VMC ) uz prethodno podnošenje na uvid platnog listića člana i kopije Ugovora za vojnike po ugovoru.

Sa firmom „EL-FON“ iz Nikšića je dogovorena mogućnost da članovi SOVCG mogu kupovati tablet uređaje i mobilne telefone, do dvanaest mjesečnih rata bez kamate, a zavisno od iznosa trgovine i visine plate člana SOVCG. Prodajni prostor u kom se može vršiti nabavka se nalazi u Nikšiću, u Ul. Potvrde za kupovinu namještaja se dobijaju u kod Predsjednika sind.organizacije u Nikšiću, Krunić Radojice. uz prethodno podnošenje na uvid platnog listića člana i kopije Ugovora za vojnike po ugovoru.

 Sa telekomunikacionom kompanijom „M-TEL“ iz Podgorice je dogovoren nastavak saradnje dobijanjem nove ponude za umrežavanje u MTEL mreži. Ponudu ove kompanije možete vidjeti ovdje, a ukoliko ste zainteresovani, potrebno je da prije svega dostavite kopiju lične karte sa podatcima ispisanim na kopiji: adresa na koju treba da stižu računi, postojeći ili novi broj ili brojevi ( najviše 4 ) kao i koji paket je izabran ( 2 Eura ili 6,8 Eura ).

 Na osnovu Ugovora između mesne industrije „MESOPROMET-FRANCA“ iz Bijelog Polja i SOVCG, za sve naše članove obezbijeđena je kupovina artikala iz asortimana proizvoda ove mesne industrije. Kupovina zimnice je omogućena u šest mjesečnih rata.
Članovi SOVCG trebaju da se obrate svom Predsjedniku sindikalne organizacije kako bi precizirali nabavku, a najkasnije do 13.novembra 2015.godine. Isporuka će biti realizovana u drugoj polovini novembra 2015.godine.
Sem ovoga, u narednom periodu će za članove SOVCG biti omogućena nabavka proizvoda kod ove mesne industrije tokom cijele godine uz njihove lojaliti kartice koju će članovi SOVCG dobiti tokom januara i februara 2016.godine.

 Na osnovu Ugovora između mesne industrije „GORANOVIĆ“ iz Nikšića i SOVCG, za sve naše članove obezbijeđena je kupovina artikala iz asortimana proizvoda ove mesne industrije. Kupovina zimnice je omogućena u šest mjesečnih rata.
Članovi SOVCG trebaju da se obrate svom Predsjedniku sindikalne organizacije kako bi precizirali nabavku, a najkasnije do 13.novembra 2015.godine. Isporuka će biti realizovana polovinom novembra 2015.godine.

 

 Sa salonom namještaja „ZEĆANKA“ je dogovorena mogućnost da članovi SOVCG mogu kod istih izvršiti kupovinu namještaja od tri do dvanaest mjesečnih rata bez kamate, a zavisno od iznosa trgovine i visine plate člana SOVCG. Saloni namještaja „ZEĆANKA“ se nalaze u Podgorici ( D. Gorica ), Golubovcima (Anovi bb ), Ulcinju ( Kodre bb ) i Kotoru ( Radanovići bb ). Za sve kupce obezbijeđena je i besplatna dostava na teritoriji Crne Gore, s tim što su kupci dužni da obezbijede istovaranje i unošenje namještaja. Kupci su takođe dužni da na licu mjesta ukažu dostavljaču na eventualne neispravnosti robe, ili već naredni dan svom sindikalnom predstavniku.
Potvrde za kupovinu namještaja se dobijaju isključivo u kancelariji SOVCG u ul.Vaka Đurovića 55 u Podgorici ( zgrada VMC ) uz prethodno podnošenje na uvid platnog listića člana i kopije Ugovora za vojnike po ugovoru.

Anketa

Odluku Ministra odbrane da prestane profesionalna služba za trideset vojnika po ugovoru bez obzira na zahtjev-predlog Načelnika Generalštaba VCG, komandanatai komandira jedinica da se tim vojnicima služba produži i u naredne tri godine, smatram:

Pretraga

Himna EUROMIL

Ovdje možete preuzeti himnu EUROMIL u MP3 formatu.