Poziv za članstvo u SOVCG

Uradite to radi samopoštovanja.
Uradite to da biste ostvarili prava koja Vam garantuju Ustav i zakoni Crne Gore.
Uradite to radi solidarnosti sa onima među nama koji su materijalno najugroženiji.
Uradite to da biste se ljepše, sigurnije i slobodnije osjećali u svom radnom okruženju.
Uradite to iz proste potrebe da se čuje i Vaš glas.

Detaljnije

  Poštovane kolege/inice,
Kao što već sigurno znate, Unija slobodnih sindikata Crne Gore će i ove godine obilježiti Međunarodni praznik rada “1.Maj” tradicionalnom Prvomajskom šetnjom.
Događaj će otpočeti okupljanjem na Trgu Republike u Podgorici od 9,30h, odakle će se u organizovanoj koloni, u 10h,
učesnici uputiti ka Trgu Vektre. Na Trgu Vektre, biće održani govori na temu zaštite na radu, koja će biti predmet jednogodišnje kampanje USSCG, čime će se manifestacija i
završiti.
Pozivamo članove SOVCG da zajedno sa rukovodstvom SOVCG učestvujete na ovogodišnjoj Prvomajskoj šetnji. Pozivamo vas da se od 08,30 do 09,15 okupimo u prostorijama SOVCG i da se zatim priključimo ostalim kolegama i koleginicama iz USSCG ili dođete direktno na Trg Republike.
Ovo je svakako prilika i da se družimo, da čestitamo Vaskrs jedni drugima, da pokažemo da eventualni loši vremenski uslovi nisu prepreka pravim pregaocima.
Srdačno,
Izvršni odbor SOVCG

Anketa

Odluku Ministra odbrane da prestane profesionalna služba za trideset vojnika po ugovoru bez obzira na zahtjev-predlog Načelnika Generalštaba VCG, komandanatai komandira jedinica da se tim vojnicima služba produži i u naredne tri godine, smatram:

Pretraga

Himna EUROMIL

Ovdje možete preuzeti himnu EUROMIL u MP3 formatu.