Poziv za članstvo u SOVCG

Uradite to radi samopoštovanja.
Uradite to da biste ostvarili prava koja Vam garantuju Ustav i zakoni Crne Gore.
Uradite to radi solidarnosti sa onima među nama koji su materijalno najugroženiji.
Uradite to da biste se ljepše, sigurnije i slobodnije osjećali u svom radnom okruženju.
Uradite to iz proste potrebe da se čuje i Vaš glas.

Detaljnije

U vremenu od 16.-og do 18.-og septembra u organizaciji našeg Sindikata, održani su sportsko-rekreativni susreti u Ulcinju, u hotelu „BELLEVUE“.

Na ovom susretu je uzelo učešće 120 naših članova, kao i drugi gosti iz USSCG, sindikata banaka, zdravstva, ali i firmi sa kojima SOVCG ima već duže vrijeme uspješnu saradnju, a to su MTEL, SAVA MONTENEGRO, UNO i MONTEPARTS.

U sklopu ovog susreta,, organizovana su takmičenja u više disciplina: basket, odbojka na pijesku, gađanje vazdušnom puškom, šah i stoni tenis. Tabelu sa osvajačima medalja možete pogledati ovdje.

Sem takmičarskog dijela, organizovano je i izvlačenje vrijednih robno-novčanih nagrada koje smo dobili od brojnih sponzora – firmi sa kojima sarađuje SOVCG. Slike srećnih dobitnika možete vidjeti ovdje, a tabelu sa nagradama i nagrađenima ovdje

Pored ovih sadržaja, za članove SOVCG i goste su bile upriličene i dvije lijepe muzičke večeri, obilazak starog grada Ulcinja i tokom prijepodneva u nedjelju 18.09. odlazak na Adu Bojanu.

U narednom periodu ćemo raditi na još boljim i sadržajnijim susretima sledeće godine.

Na kraju, svim našim članovima i drugim pripadnicima Vojske Crne Gore, želimo srećan Dan Vojske Crne Gore, sa željom za još boljim rezultatima u radu i još boljim standardom i uslovima života i rada u narednom periodu.
 

Anketa

Odluku Ministra odbrane da prestane profesionalna služba za trideset vojnika po ugovoru bez obzira na zahtjev-predlog Načelnika Generalštaba VCG, komandanatai komandira jedinica da se tim vojnicima služba produži i u naredne tri godine, smatram:

Pretraga

Himna EUROMIL

Ovdje možete preuzeti himnu EUROMIL u MP3 formatu.