Povoljnosti

Nove povoljnosti u SAVA MONTENEGRO

Naš dugogodišnji partner, firma SAVA MONTENEGRO je obavijestila SOVCG da su za članove koji registruju automobile na teritoriji grada Podgorica omogućene određene povoljnosti prilikom registracije automobila. 
Za više detalja pogledajte ovdje (PDF flajer).

 

Carlson

CARLSON LOGOSa butikom odijela, košulja i cipela CARLSON, koji se nalazi u Podgorici, u Njegoševoj br.18, SOVCG je sklopio Ugovor o kupovini na više mjesečnih rata. CARLSON nema svoj sajt, ali ima Facebook stranicu na kojoj možete vidjeti njihov asortiman proizvoda.

AGROAUTO

agro auto logoSa firmom AGROAUTO iz Podgorice SOVCG je sklopio Ugovor o saradnji a vezano za kupovinu na više mjesečnih rata.

AGROAUTO se bavi prodajom i servisom kompletne poljoprivredne mehanizacije, traktora, priključaka i rezervnih djelova, opreme za šumarstvo, mašina za održavanje zelenih površina, komunalnog i programa za stočarstvo i mljekarstvo.

AGROAUTO se nalazi na adresi Ulica Bracana Bracanovića br. 31 u Podgorici

Više informacija o firmi AGROAUTO možete vidjeti na njihovom sajtu...

Opširnije...

EUROTEHNIKA MN

EUROTEHNIKA MN LOGOSa firmom EUROTEHNIKA MN naš Sindikat je sklopio Ugovor o kupovini tehničke robe na više mjesečnih rata. Naime, EURO TEHNIKA MN je ovlašćeni distributer i serviser programa BEKO za područje Crne Gore. Od skora, u BEKO maloprodajnim objektima mogu se trgovati i proizvodi njemačkog brenda GRUNDIG.

Posebno treba istaći garantni rok do 5 godina na proizvode iz asortimana EUROTEHNIKA MN, kao i brojne akcijske prodaje.

Prodajni objekat ove firme je u Podgorici, na Starom aerodromu u ul. Josipa...

Opširnije...

DATA CENTAR

Data Centar LOGOSa firmom DATA CENTAR iz Berana, SOVCG je sklopio Ugovor o saradnji kojim su obezbijeđene povoljnosti u vidu kupovine na odloženo plaćanje na više mjesečnih rata. DATA CENTAR nudi članovima SOVCG kupovinu računara i računarske opreme, TV aparata i mobilnih telefona i tablet uređaja na III do VIII mjesečnih rata.

Prodajni objekat DATA CENTRA se nalaze u Ul.Mojsija Zečevića u Beranama.

Više informacija možete vidjeti na sajtu www.datacentar.me

Data Centar Flajer za SOVCG

EL-FON

Sa firmom „EL-FON“ iz Nikšića je dogovorena mogućnost da članovi SOVCG mogu kupovati tablet uređaje i mobilne telefone, do dvanaest mjesečnih rata bez kamate, a zavisno od iznosa trgovine i visine plate člana SOVCG. Prodajni prostor u kom se može vršiti nabavka se nalazi u Nikšiću, u Ul. Potvrde za kupovinu se dobijaju u kod Predsjednika sind.organizacije u Nikšiću, Krunić Radojice. uz prethodno podnošenje na uvid platnog listića člana i kopije...

Opširnije...

GORANOVIĆ

Na osnovu Ugovora između mesne industrije „GORANOVIĆ“ iz Nikšića i SOVCG, za sve naše članove obezbijeđena je kupovina artikala iz asortimana proizvoda ove mesne industrije. Kupovina zimnice je omogućena u šest mjesečnih rata.
Članovi SOVCG trebaju da se obrate svom Predsjedniku sindikalne organizacije kako bi precizirali nabavku, a najkasnije do 13.novembra 2015.godine. Isporuka će biti realizovana polovinom novembra 2015.godine.

Ljeto 2017
Broj članaka:
15