Bijela - Hotel Azzuro

Hotel „AZZURO“u Bjeloj smješten je na samoj obali. Ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i privatnu plažu. Sve sobe imaju balkon i pogled ka moru i lijepo su namještene. Za svaku sobu obezbjeđene su dvije ležaljke i suncobran besplatno.
Gosti imaju besplatan parking. Doručak na bazi švedskog stola se služi od 7-10.30 časova a pansionska večera po principu upita za dan (izbor između 3 jela) od 18.30 do 21.00 časova.

Tip sobe: 1/2 i...

Opširnije...

Budva - Hotel BIP

Nudimo vam odmor u metropoli turizma u potpuno renoviranom hotelu „BIP“-Budva. Polupansionski smještaja ( doručak –večera švedski sto) za ljetovanje vas i vaših porodica. Hotel BIP je smješten na glavnom bulevaru u Budvi , na 100 metara od Slovenske plaže.U ponudi ima besplatan parking, sobe sa besplatnim bežičnim internetom i veliki restoran sa terasom ispred hotela. Svaka soba sadrži gardarober, TV, klima uređaj i sopstveno kupatilo. Smještaj je u 1/2...

Opširnije...

Budva - Hotel Podostrog

Nudimo da svoj odmor provedete u metropoli turizma na 6 mjesečnih rata u hotelu „Pod Ostrog“ koji se nalazi u naselju Sveta Petka na 300m od morske obale.
Sve sobe sadrže posebno kupatilo,terasu,kablovsku TV, telefon i centralni sistem klima uređaja.U okviru hotela su zatvoreni restoran sa terasom, apetitiv bar sa otvorenom terasom.

Cijena polupansiona za period od 28.06 do 23.08. 2017 iznosi 37.00€
Ishrana je na bazi švedskog stola.

U cijenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje koje...

Opširnije...

Čanj - Hotel Zlatibor

Nudimo Vam polupansionski smještaj ( doručak i večera Švedski sto) u Hotelu „Zlatibor“ u Čanju. Sve sobe su renovirane i posjeduju klimu.

Cijena polupansiona u periodu od 08.07-19.08.2017godine iznosi 26.00€

Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1.70€ i plaća se na recepciji hotela.

Popusti:
djeca do 2-5 godine gratis ako su u pratnji dvije odrasle osobe
djeca od 5-12 godina koja imaju poseban ležaj plaćaju 70%
djeca od 5-12 godina koja djele ležaj plaćaju 50%

Aranžmani su...

Opširnije...

Herceg Novi - Hotel M

Hotel M 3* Udobno smešten uz samu obalu mora, naslonjen na šetalište Pet Danica nudi svojim gostima izvanredne uslove za odmor. Hotel poseduje lift. Dvadeset četiri klimatizovana apartmana, veličine od 30 do 50 m2 opremljena sa najsavremenijim i udobnim nameštajem, mini kuhinjama, LCD TV prijemnicima, kupatilima sa tuš kabinama, kablovskom i wireless mrezom za internet, terasama koje pruzaju prelep pogled na more i šetalište, garancije su da će svaki minut Vašeg odmora u ovom hotelu biti minut...

Opširnije...

Igalo - Institut "Dr Simo Milošević"

Nudimo vam odmor i liječenje u Institutu „DR. Simo Milošević“ u Igalu. Smještaj će biti obezbjeđen u Soliteru I faza Instituta Igalo. Korisnicima usluga će biti obezbijeđeno:
- Pun pansion ( tri redovna obroka) ili dijetalna obroka prema preporuci ljekara,
- ljekarski pregled prilikom dolaska i odlaska, ljekarske kontrole, i vizite svaki dan,
- 3 terapije dnevno / 1 grupnu i 2 individualne/.

Dolazak je do 10h ujutro zbog ljekarskih pregleda i terapija.
Nedeljom korisnici nemaju...

Opširnije...

Kolašin - Hotel Čile

Nudimo vam da vrele ljetne dane provedete u Kolašinu u hotelu „ČILE“ gdje će te se osjećati kao kod svije kuće, u malom porodičnom hotelu na bazi polupansiona (doručak švedski sto a večera po izboru). Sobe su nove sve posjeduju zasebno kupatilo, kablovsku TV i besplatni internet.

Cijena polupansiona u periodu od 01.07-30.08.2017 godine iznosi 26.00€

Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji hotela i iznosi 1.30 € po osobi po danu.

Popusti:
- djeca do 10 godina ako...

Opširnije...

Rafailovići - Hotel Obala

U prilici smo Vam ponuditi odmor u hotelu „Obala“ na Bečićkoj plaži koja je duga 2000m, sa sitnim pjeskom i kristalno čistim morem. Budva je pješačkom stazom uz samu obalu udaljena oko 3km.
Hotel je samo pješačkom stazom odvojen od plaže. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Sve sobe imaju balkon,TV, frižider i klima uređaj.

Cjenovnik za sezonu 2017 na bazi polupansiona po osobi i danu.

termini
Od 10.06-30.06, cijena polupansiona 26.00 EUR
Od 01.07-10.07, cijena polupansiona 30.00 EUR
Od...

Opširnije...

Rafailovići - Hotel Šumadija

U mogućnosti smo da Vam ponudimo polupansionski smještaj (doručak i večera Švedski sto) u Hotelu „Šumadija“ u Rafailovićima. Hotel je smješten ispod magistrale na 100m od mora, i predivne pješčane Bečićke plaže. Hotel raspolaže sa restoranom, picerijom, poslastičarnicom, cvjetnom baštom i terenom za male sportove.

Cijena polupansiona u periodu od 02.07-08.07.2017godine iznosi 28.00€,

Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1.20€ i plaća se na recepciji hotela.
Cijena parkinga je...

Opširnije...

Sutomore - Hotel Korali

U mogućnosti smo da Vam ponudimo ugodan smještaj u Hotelu „KORALI“*** u Sutomoru.Hotel je smješten samo 20m od prelijepe pješčane plaže koja je duga 1600m.

Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba posjeduje mini bar, TV, i klima uređaj. U okviru hotela su zatvoreni restoran sa terasom i apetitiv bar sa otvorenom terasom i obezbjeđen parking za goste hotela.

Cijena polupansiona iznosi 29.00€ od 20.06-09.07.2017

Cijena polupansiona iznosi 34.00€ od...

Opširnije...

Ulcinj - Hotel Velika plaža

U mogućnosti smo da Vam ponudimo veoma povoljne uslove pansionskog smještaja (doručak –ručak- večera) vama i članovima vačih porodica u turističkom naselju „Velika Plaža“ Ulcinj koje je smješteno na drugom kilometru velike ulcinjske plaže udaljeno 250m od mora.Turističko naselje „Velika Plaža“ smješteno je u gustom šumskom pojasu nadomak mora,a sama plaža obiluje sa ljekovitim pjeskom koji je čini jednom od najljekovitijih plaža na Jadranu.

Cijena pansiona u hotelu „Velika Plaža“ iznosi 28.00€...

Opširnije...

Višegrad - Banja "Vilina vlas"

U mogućnosti smo da Vam ponudimo odmor i liječenje u Banji „Vilina Vlas“ u Višegradu.Rehabilitacioni centar“Vilina Vlas“udaljen je 5km od centra Višegrada. Termomineralne vode Višegradske banje karakterišu se kao radonske, hidrokarbonatne i oligomineralne vode. Na površinu izbijaju sa dubine od 180m,temperature 34.8C. Ova voda usporava proces starenja, smanjuje bol i podiže opštu otpornost organizma. Koristi se kao terapija raznih rematskih, ortopedskih i posttraumackih oboljenja i stanja. Sa...

Opširnije...

Vrnjačka Banja - Hotel Breza

U mogućnosti smo da Vam ponudimo odmor u jednom od najatraktivnijih objekata u Vrnjačkoj Banji u Hotelu “BREZA” koji je smješten na centralnom mjestu šetališne zone. Hotel je okružen cvjetnim alejama i zelenim parkovskim površinama, u neposrednoj blizini nadaleko poznatih termomineralnih izvora, za čija su svojstva znali još stari Rimljani.

Cijena polu pansiona iznosi 25.00€ po osobi i danu, sa uključenom taksom.
Mogućnost plaćanja u 6 mjesečnih rata.
Usluge hotela “Breza”-doručak...

Opširnije...

Žabljak - Hotel Enigma

U prilici smo vam ponuditi da vrele ljetne dane provedete na Žabljaku u hotelu „ENIGMA“ koji je smješten na 1200m od centra grada.

Hotel raspolaže i sa restoranom, kapaciteta 72 mjesta, kamin salom, aperitiv barom, kao i noćnim klubom, tako da na jednom istom mjestu pruža toplu porodičnu atmosferu koja se malo razlikuje od one koju imamo u svojim domovima za starije, a provod za mlade. “ENIGMA” hotel ima sopstveni parking prostor.

Cijena polupansiona u 1/2 i 1/3 sobama iznosi 33.00€ po...

Opširnije...

Zlatibor - Hotel Dijamant

Poštovane kolege,u prilici smo da Vam ponudimo da vrele ljetnje dane provedete na Zlatiboru. Planina i vazdušna banja Zlatibor je povoljna za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Planina Zlatibor je idealna za boravak dece i odraslih radi poboljšanja opšteg stanja čoveka.

Hotel „DIJAMANT 2*“ Zlatibor nalazi se na 100m od autobuske stanice u neposrednoj blizini centra. Objekat poseduje svoj restoran. Kapacitet objekta 125 ležaja.
Hotel raspolaže sa 1/2, 1/3 sobama. Svaka...

Opširnije...