Povoljnosti

Kupovina na rate u Gradskoj knjižari

SOVCG i ove godine nastavlja odličnu saradnju sa preduzećem Nova Knjiga (Gradska Knjižara) iz Podgorice.
 
Naši članovi u knjižarama Gradske Knjižare mogu da nabave na rate školski pribor i udžbenike. Potvrdu je obavezno da ponesete sa sobom u knjižaru i jedino sa istom možete obaviti trgovinu.
Za dobijanje potvrda možete se obratiti članu IO SOVCG Šiljak Draganu na broj telefona 068 053 315 ili predsjedniku svoje sindikalne organizacije.
 
Srećnu i uspješnu novu školsku godinu...

Opširnije...

Povoljnosti kupovine u Eurotehnika MN

BEKO

Predsjednik SOVCG Zdravko Kasalica i član IO SOVCG Goran Dragišić su na poziv vlasnika firme EUROTEHNIKA MN pristustvovali večeri u njihovoj organizaciji.

EUROTEHNIKA MN je generalni zastupnik renomirane turske fabrike BEKO a članovima SOVCG je kod njih omogućena trgovina na više mjesečnih rata. Saradnja sa firmom EUROTEHNIKA MN (BEKO) će biti poboljšana i unaprijeđena.

Nove povoljnosti u SAVA MONTENEGRO

Naš dugogodišnji partner, firma SAVA MONTENEGRO je obavijestila SOVCG da su za članove koji registruju automobile na teritoriji grada Podgorica omogućene određene povoljnosti prilikom registracije automobila. 
Za više detalja pogledajte ovdje (PDF flajer).

 

Carlson

CARLSON LOGOSa butikom odijela, košulja i cipela CARLSON, koji se nalazi u Podgorici, u Njegoševoj br.18, SOVCG je sklopio Ugovor o kupovini na više mjesečnih rata. CARLSON nema svoj sajt, ali ima Facebook stranicu na kojoj možete vidjeti njihov asortiman proizvoda.

AGROAUTO

agro auto logoSa firmom AGROAUTO iz Podgorice SOVCG je sklopio Ugovor o saradnji a vezano za kupovinu na više mjesečnih rata.

AGROAUTO se bavi prodajom i servisom kompletne poljoprivredne mehanizacije, traktora, priključaka i rezervnih djelova, opreme za šumarstvo, mašina za održavanje zelenih površina, komunalnog i programa za stočarstvo i mljekarstvo.

AGROAUTO se nalazi na adresi Ulica Bracana Bracanovića br. 31 u Podgorici

Više informacija o firmi AGROAUTO možete vidjeti na njihovom sajtu...

Opširnije...

EUROTEHNIKA MN

EUROTEHNIKA MN LOGOSa firmom EUROTEHNIKA MN naš Sindikat je sklopio Ugovor o kupovini tehničke robe na više mjesečnih rata. Naime, EURO TEHNIKA MN je ovlašćeni distributer i serviser programa BEKO za područje Crne Gore. Od skora, u BEKO maloprodajnim objektima mogu se trgovati i proizvodi njemačkog brenda GRUNDIG.

Posebno treba istaći garantni rok do 5 godina na proizvode iz asortimana EUROTEHNIKA MN, kao i brojne akcijske prodaje.

Prodajni objekat ove firme je u Podgorici, na Starom aerodromu u ul. Josipa...

Opširnije...

DATA CENTAR

Data Centar LOGOSa firmom DATA CENTAR iz Berana, SOVCG je sklopio Ugovor o saradnji kojim su obezbijeđene povoljnosti u vidu kupovine na odloženo plaćanje na više mjesečnih rata. DATA CENTAR nudi članovima SOVCG kupovinu računara i računarske opreme, TV aparata i mobilnih telefona i tablet uređaja na III do VIII mjesečnih rata.

Prodajni objekat DATA CENTRA se nalaze u Ul.Mojsija Zečevića u Beranama.

Više informacija možete vidjeti na sajtu www.datacentar.me

Data Centar Flajer za SOVCG